Skip to main content

Belevingsweekends Ottevaere

Zoals jullie al weten zal er in 2024 geen Autosalon doorgaan in Brussel.

Na een geslaagd eerste belevingsweekend hebben we besloten om dit concept door te trekken naar het weekend van 20-21 & 27-28 januari. Zo krijgt u de kans om deze elektrificatie ten volle te benutten tijdens een testrit van een halfuurtje.

Beleef elektrificatie:
Stap in in de wereld van de BMW elektromobiliteit. U krijgt de kans om de elektrificatie te beleven dankzij een testrit met ons elektrisch gamma. Na de testrit is het mogelijk om bij één van onze Sales Advisors advies te verkrijgen over de laadinfrastructuur, hoe de wagen efficiënt op te laden etc. Boek uw tijdslot hier

Advies op maat:
Onze Sales Advisors staan tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aan de hand van uw situatie en behoeftes bereidt Ottevaere u grondig voor op een toekomst vol rijplezier! Maak hier uw afspraak.

Ruim aanbod:
In onze concessie heeft u alvast een ruime keuze aan nieuwe wagens, maar ook ons Premium Selection aanbod mag gezien worden. Tijdens het belevingsweekend kunt u zich onderdompelen in diverse 'zones' met elk hun kenmerkende wagens. 

Top(salon)deals:
Natuurlijk kunt u tijdens ons belevingsweekend genieten van de salondeals en andere topdeals op onder andere accessoires & lifestyle!

Zo kunt u ook genieten van 4 jaar garantie op een Premium Selection wagen tot en met 31 januari!

Ottevaere bar:
Tijdens het belevingsweekend kunt u alvast genieten van een drankje & hapje in onze Ottevaere bar. Deze bar bevindt zich centraal tussen de wagens! 

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen tijdens ons belevingsweekend!

Openingsuren:

Zaterdag 13 januari: 09u30 - 17u00 (doorlopend)

Zondag 14 januari: 10u00 - 17u00 (doorlopend)

Team Ottevaere
 

Top