Skip to main content

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.

BMW iX2 Nocturne.

X2 Nocturne Ottevaere:

De nieuwe BMW iX2 combineert volledig elektrisch rijplezier met veel ruimte en een opvallend, modern design. Sportief en krachtig van buiten, elegant van binnen - in de nieuwe BMW iX2 bereikt u dankzij zijn grote rijbereik uw dagelijkse bestemmingen, maar met het typerende BMW comfort.

Ben jij klaar om de iX2 te ontdekken? Kom dan op donderdag 29 februari langs op onze Nocturne (17u00 - 21u30) en laat je verrassen door onze (lounge) setting met bijhorende extra's zoals:

- Verse pizza's en bijhorende dranken 
- (Avond)testritten met de iX2 (30 minuten)
- Achtergrondmuziek dankzij DJ

Belangrijk: u kunt gerust langskomen om de wagen te ontdekken zonder testrit. U hoeft dan geen uur aan te duiden maar kunt gewoon op volgende klikken tijdens het inschrijvingsproces. Ook als onze testritten volboekt zijn mag u langskomen, wij voorzien nog testritdagen op vrijdag 1 & zaterdag 2 maart. 

Met deze inschrijving nemen we u eveneens op in onze wedstrijd waarbij u een weekend met de iX2 kunt winnen! 

Schrijf je in voor de Nocturne.: https://www.bmwdealer-form.be/ix2-nocturne

Schrijf je in voor de testdagen.: https://www.bmwdealer-form.be/testritdagen-ix2

Ontdek meer

Belevingsweekends Ottevaere

Zoals jullie al weten zal er in 2024 geen Autosalon doorgaan in Brussel.

Na een geslaagd eerste belevingsweekend hebben we besloten om dit concept door te trekken naar het weekend van 20-21 & 27-28 januari. Zo krijgt u de kans om deze elektrificatie ten volle te benutten tijdens een testrit van een halfuurtje.

Beleef elektrificatie:
Stap in in de wereld van de BMW elektromobiliteit. U krijgt de kans om de elektrificatie te beleven dankzij een testrit met ons elektrisch gamma. Na de testrit is het mogelijk om bij één van onze Sales Advisors advies te verkrijgen over de laadinfrastructuur, hoe de wagen efficiënt op te laden etc. Boek uw tijdslot hier

Advies op maat:
Onze Sales Advisors staan tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aan de hand van uw situatie en behoeftes bereidt Ottevaere u grondig voor op een toekomst vol rijplezier! Maak hier uw afspraak.

Ruim aanbod:
In onze concessie heeft u alvast een ruime keuze aan nieuwe wagens, maar ook ons Premium Selection aanbod mag gezien worden. Tijdens het belevingsweekend kunt u zich onderdompelen in diverse 'zones' met elk hun kenmerkende wagens. 

Top(salon)deals:
Natuurlijk kunt u tijdens ons belevingsweekend genieten van de salondeals en andere topdeals op onder andere accessoires & lifestyle!

Zo kunt u ook genieten van 4 jaar garantie op een Premium Selection wagen tot en met 31 januari!

Ottevaere bar:
Tijdens het belevingsweekend kunt u alvast genieten van een drankje & hapje in onze Ottevaere bar. Deze bar bevindt zich centraal tussen de wagens! 

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen tijdens ons belevingsweekend!

Openingsuren:

Zaterdag 13 januari: 09u30 - 17u00 (doorlopend)

Zondag 14 januari: 10u00 - 17u00 (doorlopend)

Team Ottevaere
 

Ontdek meer

Sluitingsdagen Kerstvakantie

Tijdens de Kerstvakantie is de concessie op de volgende dagen gesloten:

- Maandag 25 december

- Zaterdag 30 december

- Maandag 1 januari

Andere dagen van de Kerstvakantie zijn we geopend volgens de normale openingsuren. 

Prettige feesten!

Ontdek meer

Lees nu de najaarseditie van BMW Magazine!

De nieuwste editie van het BMW Magazine staat volledig in het teken van innovatie en elektrificatie. We trakteren u op een exclusieve kennismaking met de allereerste BMW iX2 en de nieuwe BMW X2. U leest inspirerende gesprekken met BMW Friend Léa Bayekula, met de CEO van WRT Vincent Vosse en u krijgt een terugblik op ons Tomorrowland-partnership afgelopen zomer. U ontdekt verder hoe u veilig en comfortabel de weg op gaat met BMW Winterwielen en de BMW Winteraccessoires. Tenslotte leest u alles over de BMW Vision Neue Klasse conceptwagen. Veel leesplezier.

Ontdek meer

Collectieve sluiting Ottevaere

Met het oog op Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart op dinsdag 15 augustus zijn alle departementen in onze concessie gesloten vanaf zaterdag 12/08 t.e.m. dinsdag 15/08.

We verwelkomen u graag terug op woensdag 16/08.  

Ontdek meer
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top