Skip to main content

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.

THE ROAD TO TOMORROWLAND.

BMW Belux is dit jaar opnieuw trotse partner van Tomorrowland, hét festival van de zomer. Daarom organiseert BMW Belux een wedstrijd waarbij de winnaars een weekend in het bruisende Antwerpen kunnen winnen waar ze naartoe zullen rijden met een 100% elektrische BMW. Daarbij hebben ze toegang tot Tomorrowland op zaterdag en brengt een BMW shuttle hen van en naar het festival.

Op Tomorrowland zelf zal er ook dit jaar een BMW stand zijn waar de festivalbezoekers de 100% elektrische BMW iX2 zullen kunnen bewonderen.

Ontdek meer

BMW Friend: Léa Bayekula.

We zijn trots om Léa Bayekula te hebben als BMW Friend.

Léa Bayekula (28) is wereldwijd nummer één op de 800 meter. Nu bereidt ze zich voor op de paralympische spelen van komende zomer in Parijs. Léa heeft sinds haar geboorte Spina Bifida, maar als tiener ontdekte ze sport – eerst basketbal en op 15-jarige leeftijd vond ze in de atletiek haar roeping.

Sinds de zomer van 2023 rijdt ze in een 100% elektrische BMW iX1. De auto is door een gespecialiseerd bedrijf aangepast zodat Léa de auto alleen met haar handen kan besturen.

Ontdek meer

BMW iX2 Nocturne.

X2 Nocturne Ottevaere:

De nieuwe BMW iX2 combineert volledig elektrisch rijplezier met veel ruimte en een opvallend, modern design. Sportief en krachtig van buiten, elegant van binnen - in de nieuwe BMW iX2 bereikt u dankzij zijn grote rijbereik uw dagelijkse bestemmingen, maar met het typerende BMW comfort.

Ben jij klaar om de iX2 te ontdekken? Kom dan op donderdag 29 februari langs op onze Nocturne (17u00 - 21u30) en laat je verrassen door onze (lounge) setting met bijhorende extra's zoals:

- Verse pizza's en bijhorende dranken 
- (Avond)testritten met de iX2 (30 minuten)
- Achtergrondmuziek dankzij DJ

Belangrijk: u kunt gerust langskomen om de wagen te ontdekken zonder testrit. U hoeft dan geen uur aan te duiden maar kunt gewoon op volgende klikken tijdens het inschrijvingsproces. Ook als onze testritten volboekt zijn mag u langskomen, wij voorzien nog testritdagen op vrijdag 1 & zaterdag 2 maart. 

Met deze inschrijving nemen we u eveneens op in onze wedstrijd waarbij u een weekend met de iX2 kunt winnen! 

Schrijf je in voor de Nocturne.: https://www.bmwdealer-form.be/ix2-nocturne

Schrijf je in voor de testdagen.: https://www.bmwdealer-form.be/testritdagen-ix2

Ontdek meer

Belevingsweekends Ottevaere

Zoals jullie al weten zal er in 2024 geen Autosalon doorgaan in Brussel.

Na een geslaagd eerste belevingsweekend hebben we besloten om dit concept door te trekken naar het weekend van 20-21 & 27-28 januari. Zo krijgt u de kans om deze elektrificatie ten volle te benutten tijdens een testrit van een halfuurtje.

Beleef elektrificatie:
Stap in in de wereld van de BMW elektromobiliteit. U krijgt de kans om de elektrificatie te beleven dankzij een testrit met ons elektrisch gamma. Na de testrit is het mogelijk om bij één van onze Sales Advisors advies te verkrijgen over de laadinfrastructuur, hoe de wagen efficiënt op te laden etc. Boek uw tijdslot hier

Advies op maat:
Onze Sales Advisors staan tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aan de hand van uw situatie en behoeftes bereidt Ottevaere u grondig voor op een toekomst vol rijplezier! Maak hier uw afspraak.

Ruim aanbod:
In onze concessie heeft u alvast een ruime keuze aan nieuwe wagens, maar ook ons Premium Selection aanbod mag gezien worden. Tijdens het belevingsweekend kunt u zich onderdompelen in diverse 'zones' met elk hun kenmerkende wagens. 

Top(salon)deals:
Natuurlijk kunt u tijdens ons belevingsweekend genieten van de salondeals en andere topdeals op onder andere accessoires & lifestyle!

Zo kunt u ook genieten van 4 jaar garantie op een Premium Selection wagen tot en met 31 januari!

Ottevaere bar:
Tijdens het belevingsweekend kunt u alvast genieten van een drankje & hapje in onze Ottevaere bar. Deze bar bevindt zich centraal tussen de wagens! 

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen tijdens ons belevingsweekend!

Openingsuren:

Zaterdag 13 januari: 09u30 - 17u00 (doorlopend)

Zondag 14 januari: 10u00 - 17u00 (doorlopend)

Team Ottevaere
 

Ontdek meer

Sluitingsdagen Kerstvakantie

Tijdens de Kerstvakantie is de concessie op de volgende dagen gesloten:

- Maandag 25 december

- Zaterdag 30 december

- Maandag 1 januari

Andere dagen van de Kerstvakantie zijn we geopend volgens de normale openingsuren. 

Prettige feesten!

Ontdek meer
Top